
روزی چند ساعت شیمی بخوانیم
روزی چند ساعت شیمی بخوانیم ؟ یکی زا سوالات ذهنی هر دانشآموز برای شرکت در کنکور تجربی این است که هر روز چه میزان مطالعه درسهای اختصاصی مانند شیمی داشته باشد،شاید مطالعه و انتخاب کتابهای درسی مناسب مانند شیمی یازدهم واجب تک جلدی مبتکران، شیمی دهم تک جلدی مبتکران ، شیمی دوازدهم تست مبتکران بهمن بازرگان بسیار مهم باشد اما ساعات مطالعه مفید با کمیت بالا اهمیت بیشتری دارد، کتاب طلایی در ادامه به توضیحاتی درباره ساعات مطالعه و چگونگی مطالعه با کیمیت بالا خواهیم پرداخت.
روزی چند ساعت شیمی بخوانیم
با توجه به فرمولها و مباحث بسیار پیچیده مرتبط با این درس، برای مطالعه کتابهای کمک درسی شیمی مانند شیمی یازدهم واجب تک جلدی مبتکران، شیمی دهم تک جلدی مبتکران ، شیمی دوازدهم تست مبتکران بهمن بازرگان و همچنین برای امتحانات به زمان بیشتری نیاز دارید. برای مطالعه سریع تر سعی کنید خلاقانه مطالعه کنید و بهترین راه حلها را برای مشکلات خود بیابید، وقتی در حین مطالعه با سؤالی مواجه شدید، در اسرع وقت به دنبال پاسخ باشید. تمام مشکلات کتابها و جزوات خود را کار کنید و پس از اتمام به سراغ مسائل مشابه در کتابهای کمک آموزشی بروید. همچنین برای کاهش زمان مطالعه سعی کنید هنگام مطالعه آن را با صدای بلند به خودتان آموزش دهید.
اصول برنامهریزی برای ساعات مطالعه شیمی
این قانون را به یاد داشتهباشید، برای تعیین زمان مطالعه کتابهای کمک درسی مانند شیمی یازدهم واجب تک جلدی مبتکران، شیمی دهم تک جلدی مبتکران، شیمی دوازدهم تست مبتکران بهمن بازرگان ، اول باید زیاد مطالعه کنید بعد خوب مطالعه کنید. کیفیت مطالعه بسیار مهم است اما نباید از کمیت مطالعه غافل شد. نقطه مشترک تمامی رتبههای برتر آزمون، ساعات مطالعه بالا است. همه رتبههای برتر تستهای زیادی را حل کردند مثلاً رتبه ۱ کشور در آزمون تجربی ۱۳۹۴ به گفته خودش فقط برای درس زیست ۲۷۹۹۴ تست حل کرده بود.
ساعات زیاد یا کمیت بالا
بسیاری از افراد تنها به این فکر میکنند که روزی چند ساعت شیمی بخوانیم؟ درصورتی که کمیت مطالعه نسبت به ساعات مطالعه مهم تر است. طبق آمارها باید کمیت مطالعه زیاد باشه تا بعداً کیفیت رو بالا ببری چون هر چقدر هم خوب درس بخونی اما کم مطالعه فایده نداره.
برای مثال اگر روزی ۱۰ ساعت کتابی پیش خود داشته باشید و به خطوط و اشکال کتاب نگاه کنید، اما مدام خمیازه بکشید یا مدام حواس شما پرت شود و تمرکز نداشته باشید و به چیزهای دیگر فکر کنید چه فایدهای دارد. در این صورت شاید ۲ ساعت درس نخواندهاید!
پیشنهاد میشود: ۵ روش تست زنی برای کنکور پزشکی
به صورت کلی در پاسخ به سوال روزی چند ساعت شیمی بخوانیم ؟ منمیتوان ساعات دقیقی را مشخص کرد، زیرا نوع مطالعه هر فرد با فرد دیگر فرق دارد، اما اگر دانشجوی کنکور هستید و امسال کنکور دارید، میتوانید حداقل ۵۰ ساعت در هفته مطالعه کنید، بهتر است. اگر دانشآموز دبیرستانی هستید و امسال کنکور ندارید، باید حداقل ۳۰ تا ۴۵ ساعت در هفته مطالعه کنید. میانگین ساعات مطالعهایدهآل برای فارغ التحصیلان و گذریانی که به مدرسه نمیروند بین ۶۰ تا ۹۰ ساعت در هفته است زیرا وقت بیشتری دارند و به مدرسه نمیروند.
ساعات مطالعه برای شیمی
دقت داشته باشید برای مطالعه کتابهای کمک درسی مانند شیمی یازدهم واجب تک جلدی مبتکران ، شیمی دهم تک جلدی مبتکران ، شیمی دوازدهم تست مبتکران بهمن بازرگان و اطلاع از اینکه روزی چند ساعت شیمی بخوانیم ؟ ساعات مطالعه کم و زیاد باید در دفتر برنامهریزی آزمون نوشته شود. دفتر برنامهریزی یکی از مهمترین ابزارهای برنامهریزی کنکور است.
ساعات مطالعه و دفتر برنامهریزی بعضیها توصیه میکنند برای کنکور روزانه ۱۵ تا ۱۶ ساعت مطالعه کنید! اگر هفته گذشته ۱۵ ساعت مطالعه کردید، ناگهان تصمیم نگیرید که هفته آینده ۹۰ ساعت مطالعه کنید! به آرامی و هفته به هفته ساعات مطالعه را افزایش دهید.
پیشنهاد می شود: تغییرات کتاب درسی برای کنکور ۱۴۰۲ تجربی
اما در کل اگر اصولی و با برنامه باشد زیاد خواندن قطعاً بهتر از کم خواندن است. مهم نیست در یک روز یا هفته چقدر کتابهای کمک درسی شیمی یازدهم واجب تک جلدی مبتکران ، شیمی دهم تک جلدی مبتکران ، شیمی دوازدهم تست مبتکران بهمن بازرگان مطالعه میکنید، باید عادت کنید که به تدریج ساعات مطالعه خود را افزایش دهید تا بتوانید پاسخی مناسب برای سوال روزی چند ساعت شیمی بخوانیم ؟ پیدا کنید.
تراز ساعات مطالعه اختصاصی و عمومی
علاوه بر اینکه به این دقت داشتهباشید که روزی چند ساعت شیمی بخوانیم ؟ باید به میزان تراز ساعات مطالعه اختصاصی و عمومی نیز دقت کنید. هر چند ساعت در هفته مطالعه میکنید باید نسبت ساعات مطالعه اختصاصی و عمومی را رعایت کنید. توصیه میشود ۷۰ درصد ساعات مطالعه هفتگی دروس اختصاصی و ۳۰ درصد دروس عمومی باشد. مثلاً فردی که ۵۰ ساعت در هفته مطالعه میکند باید حدود ۳۵ ساعت درس اختصاصی و ۱۵ ساعت دروس عمومی در هفته مطالعه کند.
بین رشتههای تخصصی باید به درسی که بالاترین ضریب را در کنکور دارد زمان بیشتری داده شود، مثلاً یک دانشجوی رشته تجربی باید هفتهای حدود ۱۴ ساعت زیستشناسی (هر روز تقریباً ۲ ساعت)، حدود ۹ ساعت در هفته وقت بگذارد. در هفته در شیمی و حدود ۱۲ ساعت در هفته. زمان برای ریاضیات و فیزیک. برای چهار درس عمومی، هر کدام ۴ تا ۵ ساعت در هفته زمان میبرد.
پیشنهاد میشود: بودجه بندی کتاب ریاضی در کنکور تجربی
این برای کسی بود که ۵۰ ساعت در هفته مطالعه میکند و تقریباً هیچ تفاوتی در سطح قدرت یا ضعف او در موضوعات مختلف وجود ندارد. اگر کسی در درس ضعیفتر است، باید به او زمان بیشتری بدهید. اگر فردی بیشتر یا کمتر از ۵۰ ساعت مطالعه داشته باشد، باید نسبت ۷۰ درصد اختصاصی به ۳۰ درصد عمومی را رعایت کند.
در ابتدای سال باید به دروس اختصاصی بیشتر توجه شود اما در پایان سال به دروس حفظی مانند دروس عمومی اهمیت و زمان بیشتری نسبت به دروس اختصاص داده شود. در سال اول تحصیلی دروسی مانند ریاضی و فیزیک و عربی و انگلیسی در سطح بعدی در سال اول تحصیلی به خصوص اگر دانشآموز دهم یا یازدهم دبیرستان هستید.
- ketabtalaee
- آگوست 22, 2022
- 227 بازدید